Hans van Baaren Zonwering & Rolluiken

Hans van Baaren Zonwering en Rolluiken is al ruim 20 jaar een begrip in Nieuwegein. Binnen de regio Utrecht bieden wij op basis van goede kwaliteit, zowel met onze producten als in service, passende oplossing op het gebied van zonwering bij particulieren en bedrijven.

Kwaliteit is een keus. Ons assortiment is veelzijdig en biedt uitsluitend de beste merken. Dit geldt voor zowel onze binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terraszonwering, maar ook voor het renoveren van bestaande zonwering. Onze eigen service- en onderhoudsdienst beschikt over een grote voorraad onderdelen en doeken zodat wij ook uw partner zijn voor reparaties en onderhoud.

Wij zijn een echt familiebedrijf, waar nog oog is voor mensen en hun wensen. We kiezen er niet voor om een online prijsvechter te zijn, maar kiezen voor het beste; op een persoonlijke en klantgerichte manier kwaliteitszonwering leveren voor een gunstige prijs.

Onze website geeft vast een kleine impressie van de mogelijkheden die Hans van Baaren Zonwering en Rolluiken biedt. Onze showroom, waar u voorzien wordt van koffie, advies en informatie, is gevestigd aan de Grote Wade 52, op industrieterrein De Liesbosch te Nieuwegein. U bent van harte welkom!

Contact

Grote Wade 52
3430 JB Nieuwegein
030-605 03 66
info@hansvanbaaren.nl